Sjøen for alle 2017


SJEKK UT VÅRE MODELLER PÅ LILLESTRØM
22.- 26. MARS 2017

AXOPAR BOATS
Axopar er Europas raskest voksende båtmerke og det med grunn! Stikk innom vår stand for å se Axopar 24 Open, 28AC og 28OC. 

JEANNEAU
Merry Fisher og CapCamarat motorisert med Yamaha har vært en stor suksess de siste årene. På Sjøen for Alle viser vi frem ett bredt utvalg av modeller. 6,5BR 605CR, 695CR, 795CR og 695 Marlin

GRAND BOATS
Under messen blir det vist frem et bredt spekter av Grand Rib. 
Vi er igjen forhandler av de populære båtene og vi gleder oss til å møte deg på messa! 

Regatta Norway
Tradisjonen tro står vi på Sjøen for Alle med Regatta Norway. Gode messepriser og mange nyheter vises frem! Kom innom for en prat om nyhetene, sikkerhet på sjøen, vedlikehold av vester eller annet du lurer på!
Ikke mulighet til å komme på messen? Kjøp til kampanjepriser på HERHOLDT.NO

Yamarin
Med sitt brede spekter av glassfiber- og aluminiusbåter har de en båt til en hver smak. Ta turen innom for å ta en titt på de mange modellene som blir vist frem på messen!

Kampanjerente på FINANSIERING 2,99%
Under båtmessen kjører vi kampanje på finansiering! Ta kontakt med oss om finansiering, innbytte eller om du har andre henvendelser om ditt nye båtkjøp!


I 2017 fylles 4 utstillerhaller på Norges Varemesse, Lillestrøm. I tillegg til 2 haller med fritidsbåter, båtutstyr, det siste innen kart og navigasjon og motorer, er det en Premiumhall med eksklusive båter både seilbåt og motorbåt. Og I Hall E – aktivitetshallen kan du oppleve et stort show i bassenget. I 2017 har vi dessuten en egen Powerboat World hvor du treffer noen av Norges og verdens dyktigste Formel 1 og Formel 2 førere.

Velkommen til HALL D