Stillingsannonse: Butikksjef

Herholdt Andersen søker en engasjert butikksjef med kremmerånd.

Vil du være med å utvikle ett av Norges største båtsentere?


En synlig butikkleder.

Som butikksjef har du ansvar for å lede, organisere og videreutvikle butikken for å sikre lønnsomhet. I samarbeid med dine kolleger vil du skape aktiviteter og kampanjer for å fremme butikkens brede utvalg. Jobben innebærer samtidig å organisere og ha personalansvar for butikk-, lagermedarbeidere og ekstrahjelper. Du er et naturlig ansikt utad og vil være en god representant for bedriften gjennom å gi kunden den beste kjøpsopplevelsen.


Produkter, bransje og trender.

Som en totalleverandør til båtfolket er det viktig å holde seg oppdatert på produkter og trender. Vi har et bredt spekter av produkter og leverandører fra både Norge og utlandet, og det er derfor viktig å ha god oversikt over vareflyt, transport og sesongrelaterte behov. Jobben innebærer å finne nye forretningsmuligheter og søke etter nye produkter for å fremdeles være en relevant aktør i markedet.


Nøkkelspesifikasjoner

- Erfaring med innkjøp (helst både fra inn- og utland)
- Det er en fordel om du har erfaring fra samme eller lignende bransjer.
- Du er analytisk, resultatorientert og endringsvillig.
- Du har enten relevant utdannelse eller yrkeserfaring
- Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Om arbeidsgiveren

Vi er ett av Norges største båtsentere med stolte tradisjoner. Bedriften er en totalleverandør for båtfolket med fem avdelinger som består av: båtsalg, verksted, vinterlagring, båtutstyrsbutikk og nettbutikk. Med over 100 år i båtbransjen er vi en anerkjent aktør med faglig tyngde og solid økonomi. Bedriften består av et svært sammensveiset og godt team som ønsker å strekke seg litt lengre for å gjøre kunden tilfreds. Kundene skal alltid anse oss som en trygg havn for kjøp og hjelp med produkter og utfordringer. Vi fører kjente merkevarer innen utstyr, båter og motorer, og jobber for å være det naturlige førstevalget for kundene både lokalt og på nett. 


YAMAHA – AXOPAR – JEANNEAU – YAMARIN – BUSTER


Stillingstittel: Butikksjef

Frist: Snarest

Varighet: FastKlikk her for å SØKE på stilling via søknadskjema på FINN.NO

Klikk her for å lese annonse på FINN.NO