Betingelser

Priser
Alle priser er normalt oppgitt i norske kroner inkl. moms, hvis ikke annet er oppgitt. porto kommer selvsagt i tilegg til prisen les mer om dette under frakt i menyen.
 
Leveringstid
Alle varer leveres samme dag dersom de er bestilt før kl. 11:00, eller påfølgende dag. I tillegg kommer befraktningstid (normalt 1-4 dager innen Norge).
 
Uavhentede leveranser
Ved uavhentede leveranser/pakker vil kjøperen ilegges fraktkostnader til og fra kunden. Vi fakturerer for minimum 250 kroner ved uavhentede pakker.
 
Dokumentasjon ved forsendelse
Alle forsendelser til oss vedrørende returer, garantireklamasjoner, og lignende må vedlegges et følgeskriv som refererer til opprinnelig fakturanummer, kjøpsdato, samt informasjon om hva forsendelsen gjelder. Forsendelsen til oss skal skje kostnadsfritt for oss. Pakker som er sendt i oppkrav eller "mottaker betaler, frakt" vil ikke bli hentet ut. Vi betaler porto til kjøperen - kunden betaler porto til oss.
 
Brudd på salgsbetingelser
avtale om et salg anses som brutt dersom kjøper velger å ikke holde seg til de salgbetingelsene som det ble avtalt ved inngåelse av ordren. Dette bruddet fritar også oss til å ikke nødvendigvis følge standard salgsbetingelser. Utgifter som påløper oss på grunn av brudd på salgsbetingelsene skal betales
 
Betaling
Ved betaling med kredittkort belastes ingen fakturagebyr. Transaksjonen/betalingen skjer via Nets, en 100% sikker betalingsterminal. Vi mottar eller lagrer INGEN informasjon om kortet. Nets bruker det seneste og beste av sikkerhetssystemer.