I en verden fylt av elektronikk er det nesten merkelig den trådbaserte dødmannsknappen fortsatt eksisterer: Mob+ er en elektronisk styrt, trådløs dødmannsknapp som passer for alt fra joller til yachter.
Nå er den her, med alle elektronikkens muligheter som gir brukeren frihet og ekstra sikkerhet på kjøpet.

Med Mob+ får du friheten tilbake – uten at det går ut over sikkerheten. Systemet består kort sagt av en Båtenhet (sentralen) og en fleksibel MOB-enhet, der MOB står for «Mann Over Bord».
MOB-enheten får plass et armbånd i silikon, og hindrer verken bevegelser eller forflytning. Faller du i vannet, stopper motoren(e) i løpet av ett sekund. Etter seks nye sekunder kan motorene startes igjen, slik at den skipbrudne kan fiskes opp i båten igjen.

12V til 24V støtte - 4D antennediversitet for optimal trådløs forbindelse - automatisk mann over bord deteksjon og stans av motor - universal installasjon på de aller fleste motorer.

Generelt om systemet:
Mob+ grunnsett består av 1 stk trådløs MOB enhet og 1 stk båtenhet til montering i båten med kabler. Mob+ Båtenhet installeres i båten, så nærme styreposisjonen som mulig.
Du kobler deg til båtenheten ved å trykke på MOB-enheten i det du går ombord i båten. Grønt lys og lydsignal bekrefter tilkobling og lar deg starte båten.
Ved fall over bord stoppes båten automatisk, enten ved at MOB-enheten er under vann eller at den befinner seg 10-15 meter fra Båtenheten. 6 sekunder etter automatisk stans kan eventuelle passasjerer direkte foreta gjenstart av motoren for å berge personen(skipperen) i vannet. Når du forlater båten trykker brukeren en gang på MOB-enheten for å koble seg fra.

MOB-enheten kan legges i lomme på klær eller redningsvest, eller i xBand armbånd eller i xTag halsbånd.
Man kan lagre opptil 20 MOB-enheter per Båtenhet. Kun en MOB-enhet er tilkoblet av gangen, mens flere brukere av samme båt kan ha hver sin personlige MOB-enhet til når de skal kjøre båten.

Båtenheten monteres enkelt til 12-24Vdc i båten og eksisterende to ledninger til dødmannsbryteren.

Grunnsettet inneholder:
1stk båtenhet
1stk trådløs MOB-enhet med batteri
1stk tilkoblingskabel
4stk skjøtehylser + 1stk endehylse, 1 stk antenne.


PS: husk å kjøpe armbånd eller halsbånd til oppbevaring av MOB-enhet. Se relaterte produkter.

 Frihet til sjøs - gjenoppfunnet 

Noe av lykken ved å være ute med båt, er muligheten til å bevege seg. Forflytte seg uhindret omkring blant passasjerene ved behov, hente noe å spise og drikke når man blir tørst eller sulten. Til nå har dette vært vanskelig, for ikke å si umulig, for den som har hatt ansvaret for fart og retning. Dødmannsknappen - eller mer eksakt snoren til dødmannsknappen - har vært en barriere på sjøen. Som så ofte ellers i livet, har mange fjernet barrieren for å kunne øke fleksibiliteten.

Med WiMEA er sikkerheten på plass, og friheten 100%. Ha MOB-enheten i armbåndet eller i lommen - det er opp til deg. Det viktigste nå er at du har den med eller på deg. Hele tiden. Så er både du og dem du har med deg, trygge hele tiden.

 

Norskutviklet teknologi. Norsk design.

Teknologien bak WiMEA trådløs dødmannsknapp er blant annet en egen WiMEA8® Protocol som benytter industriell trådløs teknologi. Det betyr at systemets elektroniske komponenter og kommunikasjon er støybeskyttet, at unik ID-teknologi gir absolutt dedikert forbindelse, at man bruker to antenner for å sikre 100% oppetid, samt at datakommunikasjonen tilsvarer høyhastighets datastrømming.

 

Både funksjon og design har FELL utviklet sammen med Bård Eker og hans team i Eker Design, hele veien fra idé til ferdig produserte enheter. WiMEA trådløs dødmannsknapp er gjennomtestet i all slags vær, i alle årstider og ved svært ulike temperaturer. Og den virker. Hver gang. Vi snakker om et robust båtprodukt med kompromissløse krav til stabilitet og funksjonsevne.

Enkel i bruk

Paring – press og hold inne knappen på din MOB-enhet og Båtenhet i 3 sekunder. Parring utført! Gjøres kun første gang systemet tas i bruk.

 Koble til – klikk en gang på din MOB-enhet når du går ombord i båten. Lyd og lys fra Båtenheten bekrefter tilkobling

Nyt friheten – kjør båt med frihet ombord. Hvis uhellet er ute og du faller over bord, tar WiMEA vare på din trygghet ved å stanse motoren(e)


Ønsker du flere opplysninger, kan du klikke deg inn på www.fell.no

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

WiMEA Trådløs dødmannsknapp RØD GEN.1

  • Merke: Fell Marine
  • Varenummer: 7072380010019
  • Tilgjengelighet: På lager
  • kr 1.490,-

  • Eks. Mva: kr 1.192,-

Lignende produkter

WiMEA MOB+ Armbånd ROSA

WiMEA MOB+ Armbånd ROSA

Ekstra armbånd for ditt WiMEA-system.La alle som bruker båten ha sin personlige dødmannsknapp ved å ..

kr 590,- Eks. Mva: kr 472,-

WiMEA Silikonarmbånd

WiMEA Silikonarmbånd

Hvilken farge er din favoritt? Kjøp ekstra silikonarmbånd for din personlige touch!Armbåndene kommer..

kr 249,- Eks. Mva: kr 199,-

Wimea MOB+ xTag

Wimea MOB+ xTag

Halsbånd med brakett for trådløs MOB-enhet.Om du foretrekker å ha MOB-enheten hengende rundt halsen ..

kr 299,- Eks. Mva: kr 239,-

WIMEA MOB+ enhet GEN.1

WIMEA MOB+ enhet GEN.1

MOB+ xFOBEkstra trådløs MOB-enhet. Passer sammen med GEN.1 WIMEA MOB+ Dødmannsknapp (7072380010019)F..

kr 449,- Eks. Mva: kr 359,-

Etikett: Dødmannsknapp, Fell, trådløs, trådløst, coastkey, død manns knapp, trådløs dødmannsknapp, julegavetips