Sig Hansen, kjent for de fleste fra Deadliest Catch (Livsfarlig Fangst) på Discovery, har sammen med norske forskere utviklet et krabbeagn for taskekrabbe.

Agnet er en slags tablett som legges rett i agnposen. (unngå agnboks). 
En del vil gå raskt i oppløsning, for raskest mulig å spre "godlukten" til alle krabbene i området. Den andre delen av tabletten er langtidsvirkende og skal sørge for å tiltrekke seg krabber i 48 timer totalt.

 

Agnet er basert på restråvarer fra fiskeindustrien, naturlige kjemikalier og er formet som tørre briketter.
Det er enkelt å oppbevare, renslig og ikke minst tidsbesparende i forhold til selv å fiske etter agn.
Når agnbriketten kommer i kontakt med vann, vil den gi fra seg en sterk lukt som varer i opptil 48 timer. Det gir også krabber som er langt unna tid til å finne teina.
Utover disse fordelene er det en stor gevinst for miljøet: I Norge alene brukes det 20 tonn agn per dag. Dette er i hovedsak sei. Å benytte seg av restråvarer vil dermed spare verdens matfat.
Det er ikke uvanlig at en yrkesfisker bruker flere uker i året på å fiske agn i forkant av sesongen. Noe som krever både drivstoff, oppbevaringsplass og nedfrysing.


Produktet produseres i Norge.


8 agn pr pose

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captain Sig's krabbeagn

  • Varenummer: 510090
  • Tilgjengelighet: På lager
  • kr 249,-

  • Eks. Mva: kr 199,-

Etikett: captain sig, sig, deadliest catch, livsfarlig fangst, catch, deadliest, agn, krabbe, krabbeagn, krabbe agn, discovery chanel, discovery, northwestern, north western