GPS-smartklokke for maritimt bruk

Kraftig EXO™-antenne innebygd i den beskyttende kanten i rustfritt stål øverst på klokken (GPS og GLONASS)

1,2-tommers Chroma™-fargeskjerm som er lesbar i sollys og har en ripebestandig kuppelformet safirlinse

Brukervennlige maritime apper gir lokale tidevannsdata, seiledata, fisketelling og konkurransetidtaker, ankervakt, vekkerklokke og mer

Navigeringsfunksjoner, 3-akset elektronisk kompass, barometrisk høydemåler, TracBack® og Sight'n Go

Treningsfunksjoner som avansert løpsdynamikk, skrittlengde, vertikalt forholdstall, vertikal bevegelse, stressnivå, kondisjonsberegner (VO2 maks), terskel puls/tempo, restitusjonsrådgiver og mer¹

Funksjoner for aktivitetsmåling¹ skritteller, distanse, søvn, kalorier og trappetrinn

Smartvarsling, se e-post, sms og telefonanrop og Connect IQ™-appstøtte for tilpassede programmer, widgeter, urskiver og datafelt

Trådløse funksjoner (BLE, ANT+ og WiFi): automatiske opplastninger til Garmin Connect, sporing i sanntid, deling på sosiale nettverk

quatix 3 er GPS-smartklokken for deg som elsker å være på sjøen. Med viktige funksjoner for motorbåt, fiske og seiling og et design som tiltrekker seg oppmerksomhet, selv på land, er den mer enn en klokke – den er et slitesterkt verktøy som strømmer data fra kompatibel Garmin-elektronikk. quatix 3 leveres med en rekke marinefunksjoner som blant annet fisketeller og konkurransetidtaker, startlinje- og bauteguide for seilere og ankervakt. Med smartfunksjonalitet ser du varsler om e-post, sms, anrop, kalendervarsler og mer. Klokken kan til og med styre FUSION®-lydsystemet. I programvaren inkluderes også aktivitetsmåling og multisport-funksjoner for løping, fotturer, svømming, sykling og mer.Maritimt og stilrent design

quatix 3 leveres med en kraftig EXO-antenne som er innebygd i den beskyttende kanten i rustfritt stål øverst på klokken (GPS og GLONASS). Klokken er utstyrt med en unik 1,2-tommers høyoppløst Chroma™ fargeskjerm med LED-bakgrunnsbelysning og ripebestandig safirlinse, er lesbar i sollys og gir deg tilgang til dataene dine under alle typer lysforhold. quatix 3 er vanntett ned til 100 meters dyp og har en batterilevetid på inntil 20 timer i GPS-modus, 50 timer i UltraTrac™-batterisparingsmodus og seks uker i klokkemodus (avhengig av innstillingene).


Maritime funksjoner

Dette er mer enn bare en klokke – den er et slitesterkt verktøy som strømmer NMEA 2000®-data fra kompatibel, fastmontert Garmin-elektronikk. Med et raskt blikk kan du sjekke fart, dybde, temperatur, vinddata og mer. Du har også tilgang til oppdatert tidevannsdata som kan lastes ned for området du er i, til quatix 3 gjennom smarttelefonen din. Klokken har også "en mann over bord" (MOB)-knapp som lar brukeren raskt lagre en posisjon hvis noen blant mannskapet faller over bord, slik at du kan navigere direkte tilbake til stedet. Preprogrammert med et bredt utvalg av urskiver med maritime temaer står du fritt velge maritimt tema.
Navigasjonsfunksjonalitet

Du kan laste inn ruter og veipunkter i quatix 3. Med GPS- og GLONASS-navigering på håndleddet kan du finne favorittsteder, markere veipunkter og navigere direkte tilbake til det samme stedet ved senere tidspunkt. quatix 3 lagrer også ruten din automatisk, og hvis du vil, kan den guide deg rett tilbake til startposisjonen. Så selv om du ikke har en kartplotter i båten din, kan du finne veien til fiskeplassene dine. Du kan også bruke Sight & Go-navigasjon. Velg et punkt å navigere til, konfigurer quatix 3, og bli veiledet til bestemmelsesstedet. Dette er spesielt nyttig hvis du bruker kajakk eller kano. Den har også informasjon for jakt og fiske med tanke på solen og månen, slik at du vet det optimale tidspunktet for å fiske.


Full oversikt

Havfiskere som er ute etter storfisk, vil like spesialfunksjonene som er tilgjengelige med quatix 3. I tillegg til å ha navigasjonsfunksjonene og frittstående MOB-knapp lar quatix 3 deg også strømme og vise NMEA 2000-data, for eksempel dybde, hastighet, vanntemperatur og mer, direkte på håndleddet ditt, uansett hvor du er på båten. Det innebygde barometeret overvåker det barometriske trykket for å hjelpe deg med å oppdage skiftende værforhold, og du kan laste ned de mest oppdaterte tidevannstabellene for området med smarttelefonen din.
Kompatibilitet med NMEA 2000-data

Med en quatix 3-smartklokke på håndleddet ditt har du mer kontroll, situasjonsforståelse og selvtillit, uansett hvor du er på båten. NMEA 2000-data kan strømmes trådløst til quatix 3 fra Garmin-kartplotteren. Dette gjør at du kan vise NMEA 2000-data, for eksempel vindstyrke og -retning, dybde og mer, direkte på håndleddet ditt, uansett hvor du er på båten. Den har også ankervakt som overvåker posisjon, og som varsler deg hvis båten begynner å drive. Den inneholder en vekkerklokke og ankerkjetting-kalkulator som hjelper deg med å finne riktig lengde av ankerkjettingen som bør legges ut, med justerbart omfang. kort sagt, et glimrende reservenavigasjonssystem hvis noe skulle skje med det elektriske systemet ombord.


Seiling

Er du en regattaseiler har du nå tilgang til viktige seiledata på håndleddet, ikke bare klokkeslettet. Med den virtuelle startlinje-funksjonen kan du sette opp en startlinje mellom to merkede GPS-veipunkter, for eksempel en bøye og komitébåten. quatix 3 beregner deretter avstanden og tiden mellom deg og startlinjen, som du kan sjekke med et blikk på håndleddet. Deretter kombinerer quatix 3 den virtuelle startlinjeplasseringen med en innebygd nedtellingstidtaker for å beregne avstanden til linjen samt ønsket hastighet og gjenstående tid til start. Nedtellingstidtakeren, med sine store, lettleste sifre, hjelper deg med å styre fartøyet til å treffe startlinjen med maksimal hastighet på det nøyaktige starttidspunktet. Når regattaen er i gang, gir modus for bauteguide deg beskjed om fartøyets forhold til vinden basert på optimal bautevinkel. Du kan bruke bauteguiden til å få en mer effektiv og kontrollert seileopplevelse.
Fjernstyringsfunksjoner

quatix 3 har også funksjonalitet for fjernstyring. Last ned en gratis app fra Connect IQ™-butikken, og du kan styre FUSION-stereoen din rett fra håndleddet. Du kan justere volumet, bytte sang og mer, vær oppmerksom på at du må ha 2014-versjon av GPSMAP®-kartplotteren (eller nyere) for å koble til via FUSION-koblingen på FUSION-stereoen. Du kan i tillegg styre både musikken fra telefonen din og VIRB® XE-actionkameraet eksternt.


Høydemåler, barometer og kompass

quatix 3 er utstyrt med ABC-sensorer for å gi relevant informasjon i sanntid. Den innebygde høydemåleren gir høydedata slik at oppstigning og nedstigning kan overvåkes nøyaktig, mens barometeret kan brukes til å forutse værendringer ved å vise kortsiktige tendenser i lufttrykket. Det elektroniske 3-aksede kompasset hjelper deg med å holde peilingen, enten du beveger deg eller ikke.


quatix 3 kalibrerer automatisk ABC-sensorene ved bruk av GPS-mottaker og angir også tiden basert på plasseringen. Parkoble klokken med den eksterne temperatursensoren tempe™ for ekstremt nøyaktig temperaturmåling.Naviger på turen

Ingen andre navigasjonsklokker med GPS og ABC (høydemeter, barometer og kompass) tilbyr deg kombinerte treningsfunksjoner og vår ledende GPS-teknologi. quatix 3 tilbyr omfattende navigasjons- og sporingsfunksjoner som viser vei på vannet. De innebygde sensorene gir informasjon om retning, høyde og værendringer.


Klokken oppretter en GPS-sporlogg ved å legge igjen et spor med "brødsmuler" etter hvert som du forflytter deg. Du kan også markere steder som start-/sluttsted, løypekontrollpunkt eller en campingplass, en havn, et fortøyningssted, et kjøretøy eller andre interessepunkter. Med quatix 3 kan du opprette og følge løyper, markere opptil 1000 steder og lagre opptil 10 000 punkter som du kan navigere etter.


Planlegg turer og del opplevelser med venner og familie ved å bruke BaseCamp™.Roing, SUP, multisport og aktivitetsmåler

quatix 3-klokken er ikke bare for båtliv og marinebruk. Padlefunksjonene lar deg spore åretak og frekvens og lage et effektivitetsresultat. Den gir deg også tidevannsinformasjon for surfing og tilpasningsmuligheter for aktivitetsfunksjoner. På land blir den en multisportklokke for løping, fotturer, svømming, sykling og mer. Klokken leveres også med funksjoner for aktivitetsmåling som teller skritt, kalorier og trappetrinn. Når dagen er ferdig, sporer den søvn. Den overvåker total mengde søvn og periodene med bevegelse eller dyp søvn.


Avansert treningsmåling

quatix 3 er fullspekket med treningsfunksjoner som gir deg informasjon om form og prestasjonsevne. Den første er kondisjonsberegningen. Når quatix 3 brukes sammen med en pulsmåler², vurderer den ulike data, blant annet løpehastighet, slag per minutt og pulsavvik, for å beregne det maksimale oksygenvolumet du kan forbruke per minutt. Registrer endringer i kondisjonsberegningen for å se forbedringer i formen din, og sammenligne resultatene med andre. Andre treningsmålinger er restitusjonsrådgiveren, med en restitusjonstidtaker og restitusjonssjekk, i tillegg til løpsberegning, som beregner den ideelle sluttiden din basert på gjeldende maksimumsantall for kondisjon.
Funksjoner for løpedynamikk

quatix 3 gir omfattende tilbakemelding om løpeformen din fra Garmin-treningsklokken ved å rapportere flere målinger. Når quatix 3 brukes sammen med HRM-Run-måleren², rapporterer den frekvens, vertikal bevegelse og tid med bakkekontakt. Disse målingene kalles løpsdynamikk, og de påvirker løpsøkonomien.


Tilpassede apper og urskiver

Tilpass quatix 3 med gratis nedlastinger fra Connect IQ-butikken vår. Du kan tilpasse urskiven, legge til datafelter og laste ned apper og kontrollprogrammer som gir informasjon på en oversiktlig måte.Hold kontakten

De trådløse funksjonene omfatter automatiske opplastinger, LiveTracking og deling i sosiale medier gjennom Garmin Connect™ og Garmin Connect™ Mobile, i tillegg til valgfrie nedlastinger av unike apper for integrering med klokker/telefoner.³


1 Nøyaktighet for aktivitetssporing


2Pulsmålere og HRM-Run, selges separat.

3Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon

Slitasjeskader


WAAS enabled NMEA 2000 Compatible


Mål og ytelse

Fysiske mål 51,5 x 51,5 x 16,0 mm

Skjermstørrelse, B x H 30,4 mm diameter

Skjermoppløsning, B x H 218 x 218 piksler, transflektiv MIP-farge, safirlinse

Berøringsskjerm Nei

Fargeskjerm Ja

Skjerm med negativ modus Ja

Vekt 85 g

Batteri Oppladbart 300 mAh litiumion

Batterilevetid Opptil 50 timer i UltraTrac-modus, opptil 20 timer i GPS-treningsmodus og opptil 6 uker i klokkemodus

Water rating 10 ATM

GPS-aktivert Ja

GLONASS Ja

Mottaker med høy følsomhet Ja

Barometrisk høydemåler Ja

Elektronisk kompass Ja

Smarte varsler (viser e-post, tekst og andre varsler når enheten er parkoblet med en kompatibel telefon) Ja


Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Garmin quatix® 3 marineklokke

  • Merke: Garmin
  • Varenummer: 010-01338-1B
  • Tilgjengelighet: På lager
  • kr 4.699,-
  • kr 3.499,-

  • Eks. Mva: kr 2.799,-

Lignende produkter

Garmin VIRB Ultra 30

Garmin VIRB Ultra 30

4K Ultra HD-actionkamera med 3-akset bildestabilisering og dataoverlayOpptak i Ultra HD 4K / 30 fps ..

kr 4.199,- Eks. Mva: kr 3.359,-

Garmin quatix® 5 marineklokke

Garmin quatix® 5 marineklokke

Spesialutviklet for maritimt brukKlokken kan kobles til kompatible kartplottere og andre enheter fra..

kr 4.399,- Eks. Mva: kr 3.519,-

Garmin quatix® 5 Sapphire marineklokke

Garmin quatix® 5 Sapphire marineklokke

Spesialutviklet for maritimt bruk.Klokken kan kobles til kompatible kartplottere og andre enheter fr..

kr 6.599,- Eks. Mva: kr 5.279,-

Etikett: garmin, quatix, quatix3, quatix 3, klokke, marineklokke, marine klokke, marine, tid, maikampanje