• Meaco DD8L Luftavfukter

Meaco DD8L er kåret til BEST I TEST mange ganger.

Meaco DD8L er suveren i områder der det er lav temperatur, slik som i båt, kjeller, lagerlokaler, men den kan med fordel også brukes i vanlig stuetemperatur.

Meaco DD8L har ingen kompressor og er dermed meget stillegående. På lav viftehastighet kan den knapt høres.

I tillegg til å holde kontroll på fuktigheten bidrar den også til et bedre inneklima og mindre da den har et bakteriedrepende luftfilter og ionisering av luften.

Meaco DD8L er for alle temperaturer og for lavt lydnivå.

 

Båtmagasinet 10-2013: Beste kjøp
Sailing Today, januar 2013: “Best buy!”
Motor Boat Monthly Magazine November 2011: “….a perfect on boat dehumidifier.  The DD8L would be preferable on a boat that suffers from damp due to its higher performance.”

 

 

Meaco DD8L er en bestselger, med nesten 50.000 solgte maskiner siden introduksjonen sommeren 2011.
 
Vi forklarer deg hvorfor:
 
 
■ Absorpsjonsteknologi – ingen kompressor, kun tørkerotor. Dette gir følgende fordeler:
 1. Avfukter arbeider uavhengig av temperatur. En tradisjonell avfukter med kapasitet på 20 liter i døgnet tar i praksis kun 8 liter i døgnet ved 20 grader og 60% fuktighet. Ved lavere temperatur (15 grader i kjelleren) tar den enda mindre. Under 10-15 grader er effekten marginal. Meaco DD8L fjerner 8 liter vann pr døgn i alle temperaturer fra 0-37 grader! Dette gjør den perfekt for kjeller, båt, camping, garasje.
 2. Svært stillegående. Ingen kompressor som lager støy eller vibrasjoner. Du kan selv justere viftehastighet for høy effekt eller lavt støynivå. Vi har gått bort fra den automatiske styringen av viften som gjør at viftelyden kommer og går. Dette gjør den perfekt for oppholdsrom og soverom.
 3. Liten og lett. Vekten er kun 6,4 kg, og den er lett og enkel å flytte. Husk bare å la maskinen kjøle seg ned i to minutter før du flytter den.
■ Intelligent Meaco kontrollsystem. Dette gir følgende fordeler:
 1. Opptil 80% reduksjon i driftskostnadene. Når avfukteren merker at luften er så tørr som du har bedt om, så stopper den helt. Både varmeelement og vifte slås av. Andre avfuktere lar viften fortsatt gå, og bruker dermed unødvendig strøm når tørking ikke er nødvendig.
 2. Automatisk oppstart etter strømbrudd. Bruker du avfukter i båt, kjeller eller andre steder der du ikke er hver dag så er det greit å vite at luftavfukteren starter igjen automatisk etter strømbrudd.
 3. Smart kontrollsystem kombinert med en god hygrostat gir deg riktig luftfuktighet hele tiden. Ikke for tørt og ikke for fuktig. Du velger selv nivå for fuktighet.
 4. Egen funksjon for tørking av klær.
 5. Kan gå kontinuerlig. Stopper ikke etter ett døgn slik enkelte andre avfuktere på markedet.
■ Meaco avfukter gir deg bedre innemiljø:
 1. Luftfilter med bakteriedrepende belegg. (Kun DD8L Standard, ikke DD8L Junior)
 2. Ionisering av luften. Dette hjelper til å rense luften og gir bedre innemiljø for mennesker og dyr. (Kun DD8L Standard, ikke DD8L Junior)
 3. Riktig luftfuktighet hindrer at muggen gror. Dette sikrer din helse. PS: Kan slås av om du måtte ønske det.
 4. Riktig luftfuktighet hindrer jordslag, mugg og ødeleggelser av ting som oppbevares i båt, kjeller etc. 
■ Original Meaco merkevare:
 1. Etablert merkevare i hele Nordeuropa.
 2. God utbygget forhandlernett i Norge. (Se oversikt her!)
 3. 2 års garanti fra norsk importør. Alle rettigheter i henhold til norsk forbrukerkjøpslov.
 4. Du vet hvem du handler med, vi snakker norsk og vi tar telefonen. (Prøv oss! Ring 95 04 11 35)
 5. Gode omtaler i pressen. Les mer her!
 6. Gode omtaler i diskusjonsfora på nett, for eksempel baatplassen.no eller byggebolig.no Bruk Google og prøv selv!
■ Enkel og trygg  i bruk:
 1. Slår seg automatisk av når vannbeholder er full.
 2. Kan koples til slange for drenering til sluk, vask, avløp etc. (Dette medfølger)
 3. Enkle symboler for betjening. Ingen fremmede språk.
 4. Vern mot overoppheting, på flere nivåer.
 5. Enkelt å rense luftfilter med egen støvsuger.
 6. Mulighet for fast montasje. Festebraketter for montasje på vegg hjemme eller skott i båten er tilgjengelig. (Leveringsklar påsken 2013)
■ Billig i bruk:
 1. Tørkerotor er meget energieffektiv i de forhold vi har i Norden.
 2. Meaco kontrollsystem gjør at maskinen bruker strøm kun når det er nødvendig. Ingen vifte som trekker strøm uten at det trengs.
 3. Ingen filter som skal byttes. Du renser selv filteret med en støvsuger. Ikke bruk en formue på alle de små kostnadene som sniker seg inn.
 
LESE MER?
Nå med opp til 80 % reduksjon av strømforbruket. Dette er vår desidert mest solgte avfukter. Perfekt avfukter for båt, campingvogn og kald kjeller.
 
Den siste versjonen av Meaco DD8L representerer 8 års utvikling av tørkerotoravfukteren og den aller beste teknologien innen avfukting tilgjengelig i dag. Vi har brukt vår erfaring og like viktig, lyttet til våre kunder, og redefinert det som allerede var en klasseledende avfukter.
 
Opptil 80% lavere energiforbruk
Det har vært standard innen bransjen for tørkerotoravfuktere å alltid kjøre viften kontinuerlig, uavhengig av den relative fuktigheten. De gjør dette slik at de kan reagere på økninger i relativ fuktighet og begynne å tørke luften igjen. Dette gir en meget nøyaktig avfukting, men som regel er dette unødvenig. Alternativet ved kompressoravfuktere er at avfukteren slår seg av når målet for den relative luftfuktigheten er nådd. Dette sparer energi, men betyr at avfukteren potensielt overser økninger i relativ fuktighet og kan tillate organisk materiale i hjemmet å absorbere fuktighet og mugg kan begynne å vokse.
 
Energisparing og nøyaktig avfukting kan kombineres 
Meaco DD8L gir den beste mulige løsning. Når målet for den relative luftfuktigheten er nådd fortsetter viften i 5 minutter for å sjekke at alt er ok, og deretter slår den seg av for å spare energi. Tretti minutter senere starter viften igjen og maskinen tester luften i 5 minutter. Dersom den relative luftfuktigheten har økt over det målet som er satt begynner avfukting igjen, hvis den relative luftfuktigheten er ok det går maskinen tilbake i hvilemous igjen for ytterligere 30 minutter. I en godt forseglet hjem vil dette bety at viften skal kjøre i kun 10 minutter hver time i stedet for 60, slik at den bruker kun 1/6 av strømforbruket i forhold til andre tørkerotoravfuktere.
 
Ovennevnte er den perfekte balansen mellom å kontrollere fuktigheten og holde kostnadene til et minimum.
 
Denne Meaco kontrolllogikken er tilgjengelig på Meaco 20L, Meaco DD8L og Meaco DD8L Junior. Det er bare Meaco som har tørkerotoravfuktere som gjør dette.
 
Meaco DD8L er vår bestselgende avfukter fordi:
 • den er fantastisk i oppholdsrom i en leilighet eller et hus
 • veldig stillegående, kan tørke tøy, veldig lett å flytte og den har et pent utseende
 • den er perfekt for båt, campingvogn og kald kjeller, fordi den arbeider uavhengig av temperatur 
 
DD8L egner seg i hus med opptil 5 soverom.
 
Fordi en tørkerotorbasert avfukter ikke det har noe imot lave temperaturer betyr det at den er perfekt for campingvogn / båt / garasje / kjeller / klassisk bil / bobil / fritidsbolig og verksted om vinteren. Båteiere vil sette pris på mangelen på hjul slik at den ikke ruller rundt.
 
Ovennevnte eksempler krever vanligvis kontinuerlig drenering slik at tanken ikke trenger å tømmes. DD8L leveres med slange for dette.
 
Hvis strømmen går, vil DD8L begynne igjen i den modusen du forlot den i når strømmen kommer tilbake. De fleste andre avfuktere vil gå inn i standby og vente på at du kommer tilbake for å trykke på en knapp og å slå dem på. Dette er en stort pluss for båteiere da strømmen ofte kan forsvinne i korte perioder i en marina.
 
Tørkerotoravfuktere trekker høyere effekt enn kompressoravfuktere og mange tror derfor at de bruker mye mere strøm. I det norske klimaet vil den trekke ut vann raskere og er derfor på i kortere tid, spesielt under 15 °C. Derfor samlet, vil den totale mengden energi som brukes være mindre. Vær oppmerksom på at all energi som forbrukes av avfukteren vil bli returnert til rommet som varme, og ved bruk om vinteren er dette en god ting, og er absolutt ikke bortkastet energiforbruk.
 
DD8L har en modus for klestørk. Dette for å tørke vask raskere og for å hindre fuktigheten fra klærne fra å gjøre noen skade i hjemmet.
 
DD8L har et anti-bakteriellt sølvnanofilter og en ioniserer for å holde luften renere, spesielt viktig for alle som lider av allergi.
 
Et lite poeng våre kunder forteller oss er veldig viktig er at DD8L lar deg velge en stillegående viftehastighet uavhengig av den relative fuktighet som du kanskje ønsker å velge. Dette sikrer at DD8L vil kjøre i stillemodus når du vil ha det absolutt stille, for eksempel om natten.
 
DD8L slås automatisk av når den interne bøtten er full og bøtten selv har et sprutsikkert deksel for å sikre at du ikke søler når du skal helle vannet vekk.
 
Vi er veldig stolte av Meaco DD8L og den representerer over 20 år med å lytte til kunder og 10 år med utvikling av tørkerotoravfuktere for det britiske markedet. Det drar nå våre norske kunder full nytte av!
 
Leveres med 2 meter slange for drenering til sluk.
 
Det påløper ingen kostnader til bytting av filter, eller andre forbruksvarer.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Meaco DD8L Luftavfukter

 • Merke: Meaco
 • Varenummer: DD8L
 • Tilgjengelighet: Ca 1 uke levering
 • kr 3.499,-

 • Eks. Mva: kr 2.799,-

Lignende produkter

Tørrbollen fuktsluker

Tørrbollen fuktsluker

TORRBOLLEN fjerner effektivt fukt og minsker risikoen for mugg og dårlig lukt. Den er idéell å bruke..

kr 89,- Eks. Mva: kr 71,-

Tørrbollen refill 1 pk.

Tørrbollen refill 1 pk.

Refill til den fuktsluker. Skal byttes etter 1-3 måneder. Husk å bytte i løpet av vinterlagring...

kr 39,- Eks. Mva: kr 31,-

Tørrbollen refill 3 pk.

Tørrbollen refill 3 pk.

TORRBOLLEN fjerner effektivt fukt og minsker risikoen for mugg og dårlig lukt. Den er idéell å bruke..

kr 119,- Eks. Mva: kr 95,-

Luftavfukter Munters MG50

Luftavfukter Munters MG50

Tørr båt hele året» er for mange en urealistisk drøm. Med Munters MG 50 kan dette bli en realitet. D..

kr 14.990,- Eks. Mva: kr 11.992,-

MeacoDD8L Jr Luftavfukter

MeacoDD8L Jr Luftavfukter

Meaco DD8L Junior er en fantastisk luftavfukter til bruk på steder der en ikke har behov for luftren..

kr 3.190,- Eks. Mva: kr 2.552,-

Meaco Varmekabel til avfukter

Meaco Varmekabel til avfukter

Bruker du avfukter om vinteren? Er du usikker på om du klarer å holde det frostfritt? Flere avfukter..

kr 499,- Eks. Mva: kr 399,-

Etikett: Meaco, DD8L, Luftavfukter, fuktsluker, tørrball, tørrboll, torrboll