Kjøpsbetingelser


Ved å klikke deg gjennom bestillingen hos oss godtar du våre kjøpsbetingelser som følger.

BETALING, FRAKT OG GEBYR:
De fleste av våre produkter i mindre størrelse kan enkelt kjøpes online. Det er bare å registrerer seg som kunde, legge inn adresse og detaljer slik at vi kan sende deg eller bedriften din varer. Varer sendes som klimanøytral servicepakke. Varer som har "kontakt oss knapp» kan også sendes, men frakten regnes ut etter nærmere avtale i hvert tilfelle og belastes kunde. Klikk på kontakt oss knappen slik at vi kan gi deg tilbud med fraktpris også på disse varene!

NB!: Vi har en rekke varer er synlige i webshop for kjøp. (Eksempelvis båter) Kjøp av disse avtales særskilt. Frakt for større varer som disse tilkommer i henhold til størrelse og vekt, og kundens lokasjon. Dette avtales i hvert tilfelle mellom kjøper og selger.

VARSLING:
Skulle noe være uklart eller feil ber vi deg ta kontakt med oss på telefon 33 37 95 50 eller epost delelager@herholdt.no Husk å referere til ditt fakturanummer når du sender henvendelsen.

ANGRERETT:
Kjøper har i tråd med Angrerettloven (§§ 8, 14, 20, 21) angrerett på varer bestilt i nettbutikk. Angrefristen er 14 dager fra den dag varen er i kundens fysiske besittelse og oppheves deretter. Bevisbyrden for at melding er gitt påligger kunde.


NÅR KAN ET PRODUKT RETURNERES? Vi aksepterer retur av varer med åpnet emballasje, der varen er undersøkt. Ved for omfattende undersøkelser, eller at varen er skadet eller brukt, kan du risikere ikke å få tilbake kjøpesum. Eller å få tilbake deler av kjøpesum.

RETURKOSTNADER:
Kjøper står selv for returkostnader i tråd med Angrerettloven § 8 i).

UAVHENTEDE PAKKER:
Kunden er ansvarlig for avsenders kostnader ved uavhentede pakker og belastes med fraktkostnader tur/retur.

PRISENDRING:
Vi forbeholder oss retten til å endre priser og avgifter uten varsel. Varer som allerede er bestilt vil imidlertid ikke bli berørt av prisendringer gjort i etterkant av bestilling, medmindre prisen har vært åpenbart feil / urimelig.

FEIL OG MANGLER:
Feil og mangler: skal rapporteres innen rimelig tid. Om skade er skjedd under frakt skal dette meldes umiddelbart og rapporteres til ditt postkontor.

BESTILLINGER ER BINDENDE:
Alle bestillinger registrert gjennom nettbutikken er bindende, ved ønske om avbestilling må dette gjøres umiddelbart etter at bestillingen er foretatt.

LAGERBEHOLDNING:
Dersom bestilte varer ikke kan leveres, - informeres kunde så snart som mulig og eventuelle innbetalte beløp refunderes.

FORBEHOLD:
Vi tar forbehold mot skrivefeil på våre nettsider og i våre prislister. Tilsvarende tar vi forbehold om feil i bildemateriell og videomateriell på siden. Samtidig forbeholder vi oss retten til å endre disse vilkår, priser og spesifikasjoner uten nærmere varsel. Videre kan noen varer være vanskelig å skaffe selv om de er oppgitt på våre sider. Selger tar ikke ansvar for tekniske feil som oppstår i forbindelse med bruk av våre websider eller linker. Selger tar ikke ansvar for mistolking av våre betingelser. Er det tvil ang. våre betingelser, ta kontakt med oss før du handler og få en nærmere forklaring.

KONTAKTINFORMASJON:
Vi treffes på tel 33 37 95 50. Åpningstider for butikken finner du til enhver tid nederst på våre websider. E-post vedrørende nettbutikk kan sendes til delelager@herholdt.no